ca n padure

by: hedonista
cam asa e pe forumul asta..dupa cum se vede suspiciunile mele ca ar exista un admin care se ocupa de site s au spulberat...si mai mult, nu are un sistem prin care sa baneze macar temporar pe oricine posteaza de mai multe ori acelasi mesaj.Mi se pare lipsa de respect pentru cei ce viziteaza acest forum, nu mai spun de cei care intra aproape zilnic.
Dar asta e...
 

pisi

pisi

...

03 Nov 2006, 12:43

exact ca in padure este,uita-te numai la mesajele despre "cum poti sa te imbogatesti peste noapte" !...

jenant.

hedonista

hedonista

ehh..

02 Nov 2006, 15:15

asa mai merge!

pisi

pisi

Completare

02 Nov 2006, 11:47

In mesajul anterior ma refeream la faptul ca numarul de mesaje de pe forum a scazut dramatic de cand au fost postate acele mesaje spam,aduc aceasta completare,deoarece nu m-am exprimat tocmai corect in mesajul anterior.

Si personal,mi se pare foarte buna ideea lui Simo,de a avea un admin permanent pe forum sau sa avem macar cativa moderatori,care prin rotatie,sa supravegheze bunul mers al lucrurilor pe acest forum.

Sa speram ca ne vor citi mesajele ,cei ce sunt in masura sa ia o decizie pe acest site.:)

pisi

pisi

Buna,Simo :)

02 Nov 2006, 11:42

Le-am scris celor de la ele.ro, de dimineata inca, in legatura cu acele mesaje si i-am rugat sa le declare ca fiind spam(mai ales ca exista in acel mesaj o adresa de mail de pe yahoo)si asta deoarece, dupa cum bine ai observat si tu, numarul de mesaje a scazut de cand au aparut aceste mesaje,deci avem de suferit cu totii de pe urma acestor mesaje,si noi,dar si cei de la ele.ro.

Sa speram ca se vor lua masuri.

Te pupic si o zi buna. :)