cafeaua...un rau necesar!

by: inutza
va place cafeaua?...in ce masura?...eu sunt o impatimita,o savurez in fiecare dimineata de cativa ani(acum nu va imaginati ca sunt baba:))))am citit despre efectele ei negative dar m-am bucurat atunci cand am citit despre cafeaua cu lapte(eu asha o beau...jumate cafea jumate lapte si mult zahar:))))se spune ca cafeaua cu lapte e hranitoare,gustoasa si e mai usor de tolerat si digerat!
 

ruxxy

ruxxy

mmmm totusi nici prea multa cafea...

22 Feb 2006, 17:22

ella* draga mea nu crezi ca exagerezi un pik cu 3 cafele pe zi (nu te supara pe mine),asa este raluk are dreptate despre beneficiile cafelei dar totusi nu in cantitati asa mari sau poate doar mi se pare mie ca bei mult cum eu nu beau deloc,oricum mai gandeste-te totusi sunt si factori nocivi care pot dauna sanatatii de la prea multa cafea dar in fine...tu bei cata vrei sau cata simti nevoia...o zi buna iti doresc:)

raluk

raluk

Beneficiile consumului de cafea

21 Feb 2006, 12:29

Corinutza, eu zic sa stai linistita. desi toata lumea vorbeste despre cafea ca si cand aceasta ar avea numai dezavantaje, iti pot spune ca are si numeroase beneficii. Un consum regulat de cafea contribuie la diminuarea atacurilor de astm. Cafeaua are de asemenea mai multi antioxidanti chiar decat ceaiul verde. De asemenea, consumul de cafea previne boala Parkinson si cancerul de colon.

ruxxy

ruxxy

:)

20 Feb 2006, 17:27

corinutza draga mea eu nu beau cafea decat f rar sa zic asa daca beau 5 cesti pe an la o ocazie cien stie cum dar in rest nu,dar oricum sa stii ca, cafeaua cu lapte(asa cum zici si tu ca o bei)e foarte buna nu are ce sa iti faca rau decat daca bei in exces dar nu cred ca e cazul la tine nu?!asa ca draga mea eu zic sa iti savurezi cu placere cafeaua incontinuare...poate iti face ziua mai buna si diminetile mai putin somnoroase...te pupik ..bye!