campanie de dezvoltare a forumului

by: katy
Cred ca ar fi cazul pt lansarea unei campanii de dezvoltare a forumului :), care sa atraga mai multi utilizatori, dar totodata si mai multe pers interesate de acest site, care intr-adevar este unul f folositor!
E f buna ideea cu concursurile, iar castigatorii sa fie alesi in functie d prestanta lor p forum :)... dar cred ca ar mai trebui facut cate ceva. Poate un newsletter saptamanal care sa prezinte ceea c este mai important, dezbatut, aiki p forum... caci intr-un newsletter obisnuit, cele 3 link-uri la forum care le primim nu sunt suficiente si adeseori niki nu sunt luate in considerare d utilizatori.
Voi c parere aveti? Ceva idei :) pt a sustine dezvoltarea forumului?
 

katy

katy

:D

21 Iul 2006, 22:39

da da... newsletter saptamanal cu cele mai hot subiecte ;;)!!

si sunt de acord cu Raluca, cei mai activi forumisti sa fie premiati :))... asa vor aparea mai multi, care chiar daca la inceput vor vana premiile, apoi vor indragi acest mic "lacas" al nostru :), tot ce-i posibil :))!
kisses!

annie

annie

votez pentru newsletter

20 Iul 2006, 20:01

Mi se pare o idee chiar buna. Dar parca nu zilnic cu noutati ci mai degraba o data pe saptamana cu cele mai hot subiecte.

pisi

pisi

Am vazut

20 Iul 2006, 09:22

ca sunteti pe locul 2(doi)la categoria " Site-uri pt femei" pe www.trafic.ro in ceea ce priveste numarul celor care va acceseaza (sper sa ma fi exprimat corect). :)
Felicitari :)

raluk

raluk

Newsletter Forum

19 Iul 2006, 23:25

Cea mai tare idee de aici mi s-a parut cea cu newsletterul pentru forum. Este mult mai simplu in acest fel sa urmarim ce este cel mai nou.

In rest, nu cred ca ar fi ok sa premiem o singura opinie. Mai degraba sa premiem in fiecare pe cel care are cele mia interesante posturi sau care e cel mai activ

katy

katy

alta idee

18 Iul 2006, 22:45

cred ca ar trebui inventat un concurs si pt comentarea articolelor :), care majoritatea sunt f interesante... concursul antreneaza utilizatorii, iar apoi probabil cativa dintre ei isi vor intra in mana si vor comenta cu impresii si opinii articolul respectiv!

katy

katy

:)

17 Iul 2006, 21:42

sau sa fie premiat cel mai activ membru al site-ului, care se implica in toate sectiunile :). Iar premiile cred ca tot asa ar trebuie sa fie simbolice ;)... sau poate materiale cu sigla ele.ro ( gen agenda, pix... chestii de acestea pt publicitate)

ps: in afara subiectului:).. cand apar blog-urile ;;)?

pisi

pisi

Ati uitat sa mentionati

17 Iul 2006, 14:08

si de concursul :"Imi iubesc mai mult pantofii decat o partida de sex plictisitoare" :D !

pisi

pisi

Da, si eu sunt de acord

17 Iul 2006, 13:55

cu acel newsletter pt forum. Mi se pare f buna ideea lui Katy. :)

Inca o idee: ati putea organiza concursuri de genul, cea mai interesanta parere postata, cea mai originala,cea mai nasoala (cred ca as fi campioana dupa parerea unora la capitolul "pareri nasoale" lol ),cea mai obiectiva parere,iar premiile sa reprezinte ceva simbolic,o imagine haioasa sau un avatar simpatic etc.
Sunt doar niste idei, voi ce parere aveti ?

dana_ele2004

dana_ele2004

Concursuri

17 Iul 2006, 13:40

Buna,
sunt momentan doua concursuri pe forum:
- destinatii (detalii aici)
- carti (detalii aici)
Noi concursuri vor aparea si in viitor.

Interesanta ideea cu newsletterul special pentru forum. Mai sunt si altii dornici sa il primeasca?