CARTI (va rog nu ocoliti)

by: sweetdess-girl
Buna fetelor,
Am un anunt sa va fac si poate ma puteti ajuta in vreun fel. Sunt mare fana a literaturii Chic, un nou curent aparut de curand in tara noastra. Rugamintea mea este daca sunteti dispuse sa facem schimb de carti (sub forma imprumutului) ca sa numai trebuiasca da dea niciuna dintre noi bani pe ele (mai ales ca acum e criza :P) Eu am in colectie 10 carti de la Humanitas din Cocktail si una de la Polirom.
Cu speranta ca imi veti citi mesajul si pooate ma veti ajuta cumva, va rog sa-mi dati add la be.happy189 pentru mai multe discutii.
Va pup,
Diana
 

eva31

eva31

Ce e literatura Chic?

10 Apr 2011, 02:16

Eu am terminat un liceu cu profil umanist si am citit multa literatura si in liceu si in facultate, acum nu prea am timp de asa ceva. Dar de genul asta chiar nu am auzit.

cristia

cristia

:)

24 Aug 2009, 22:13

Le poti imprumuta de la biblioteca. Acolo vei gasi si alte colectii care s-ar putea sa te atraga la fel de mult. Daca vrei sa stii la ce biblioteca le gasesti intra in cataloagele online ale bibliotecilor din orasul tau. Uite un exemplu de link unde poti sa intri simultan in cateva cataloage.

http://aleph.edu.ro/V/JPFQ693QNK8PHK54H6GB5UJRLKHGI5PCNBQU8455UV4CANEFML-52798?func=quick-1

natara

natara

:)

17 Aug 2009, 22:25

www.lenjerie-chic.ro lenjerie intima sexy,rochite sexy,costume sexy,corsete,accesorii de cea mai mai buna calitate la cele mai bune preturi.
multumesc pt timpul acordat citirii mesajului.


sunt carti gen sex and the city sau mai noul serial Gossip Girl care este facut dupa o serie de romane, sau cum e Shoppaholic, poate chiar si The Devil wears Prada.