Ce anume va binedispune?

by: addy
Am aceasta curiozitate. Am o amica care tot timpul este bine dispusa, inclusiv lucruri care altadata o enervau la culme.

Acum pur si simplueste pasiva. Nu mai are chef de munca, nu ii pasa de costuri si trece de la relatie la relatie cu viteza luminii.

Voi cum va binedispuneti??

Hai dati-i drumu la adevar!
 

pisi

pisi

Ma binedispune

22 Nov 2006, 10:44

sa vorbesc la telefon sau pe messenger cu nepotelul meu si sa-mi spuna cate o perla de pui drag si cu minte,ma mai binedispune cand primesc poze cu copiii prietenilor mei,in general,ma binedispune orice intamplare fericita indiferent din viata cui este,ma binedispune iubitul meu cu glumele lui sarcastice,ma binedispun bancurile,filmele amuzante,discutiile cu prietenii,sa ascult muzica preferata,ma binedispune un zambet,un buchet de flori oferit din tot sufletul,ma binedispune Craciunul,ma binedispune goana dupa cadouri si fericirea ce o simt cand am facut o surpriza placuta cuiva etc.

Sunt atatea lucruri frumoase care ne binedispun. :)

Uitasem sa amintesc de animalutele care fac tumbe sau dau din codita sau incep sa toarca,Doamne,cat poate sa-mi placa. :)

ralukagrodea

ralukagrodea

Addy,

27 Sep 2006, 08:41

si eu ma binedispun din orice pentru ca sunt sigura de mine. Cred ca oamenii care stiu cat valoreaza si care au spatele acoperit nu prea au motive sa isi faca griji.
Chestii marunte si frecusuri mai sunt in viata, dar nu trebuie sa le dai atentie.