Ce parerea aveti despre hi5?
by: cristine Aveti profile pe hi5?am
si eu am ,tot asa cineva mi-a dat invitatie si am intrat din curiozitate mda...la fel am vrut sa vad ce poze si-au mai pus prietenii mei
Eden
Ai binecuvantarea mea,Eden! :D
Pt. Pisi
Uite,o intreb si pe Ariana! Multumita? ;)
hi5
Am cont pe hi5 si-i ma impac bine cu programul. singura mea dezamagire e ca unele persoane folosesc acest program ca pe o agentie matrimoniala expunand poze cu ele cat mai dezbracate si cat mai deochiate.
Nu vreau sa supar pe nimeni eu mi-am spus parerea.
fetelor!!!
mai uÅor cu rÄutaÅ£ile.... de asta e forum sa-Åi spunÄ fiecare parerea Åi sÄ se comenteze la subiect nu la replicile altora...în fine...chestiile astea gen hi5, ringo, facebox devenit mai nou netlog sunt sâcâitoare in sensul cÄ dacÄ are un prieten din lista ta îţi va trimite automat mesaj Åi tie sÄ te inscrii Åi tu.
eu am conturi pe fiecare dintre cele enumerate mai sus din simplu motiv ca ori am dat accept pt a scÄpa de mesajele insistente ori chiar am vrut dintr-o curiozitate nestÄpânita sÄ vÄd ce poze au mai postat prientenii/colegii mei
Raspuns pt Eden
Prefer sa folosesc messengerul de pe Yahoo,pt ca-l folosesc de mult timp si n-am avut niciodata mari probleme cu el si este simplu de folosit.
Cont pe hi5 mi-am facut deoarece o prietena mi-a trimis invitatie prin mail,dar nu ma impac deloc cu el.
Multumita de raspunsuri?
Sugestie pt tine,Eden:
de ce n-o intrebi si pe Ariana de ce n-o intereseaza hi5,ca doar si ea a scris ca nu-i place hi5,sau doar utilizatoarea Pisi de pe ele.ro e buna de luat la rost in legatura cu parerile ei?
Pt. Pisi
Am si eu o curiozitate:"am",dar "nu-i pentru mine","nu ma reprezinta"...
Nu vad logica!...poate imi explici tu(?!)
Am
Am,dar nu folosesc,nu-i pt mine,prefer altceva.
help:D...
am si eu o problema cu hi5-ul:D... am un profil de ceva timp si am schimbat adresa d e-mail. de atunci nu m-am mai putut loga. mi se spune ca nu exista nimeni inregistrat cu acea adresa de e-mail. am incercat sa fac alt cont adresa respectiva si a mers. insa eu vreau sa-mi recuperez contul vechi. ma poate ajuta cineva?... va rog frumos...si va multumesc anticipat:D...