Cum sa ne simtim bine cu noi insine

by: chessyliv
Sunt tare curioasa daca proportia femeilor multumite de ele este mai mare decat proportia femeilor care doresc sa schimbe ceva la ele. Am propus aceasta tema, deoarece mult timp m-am simtit nemultumita de mine insami: nu eram suficient de slaba, n-aveam un abdomen a la Hollywood, nu eram suficient de desteapta etc. Insa de curand am inceput sa ma simt mai impacata cu mine insami, ceea ce ma multumeste nespus de mult! Mi-am dat seama ca nu conteaza cum esti perceputa de ceilalti, ci cum te percepi tu pe tine.
 

dr_psy

dr_psy

Oho!

08 Apr 2007, 20:24

Complexele m-au insotit toata viata. Si am scapat de ele dand mereu cu capul de pragul de sus, asa ca sa-mi amintesc de cel de jos! Nemultumirea de sine m--a dus la incercari mari, care m-au convins ca inainte imi era mai bine! Nu faceti ca mine, nu dati vrabia din mana pe cioara de pe gard! Sunteti frumosi si buni atunci cand va simtiti astfel, cand sunteti multumiti de ceea ce faceti si de ceea ce simtiti.

gynna

gynna

:D

16 Feb 2007, 11:48

url=http://www.spymac.com/details?1803957]my treasure chest[/url]

dan_elena2002

dan_elena2002

chessyliv: Cum sa ne simtim bine cu noi insine

12 Feb 2007, 09:58

Asta este foarte adevarat!
Mergi tot asa pe drumul tau.
Eu imi cunosc adevarata valoare, stiu ce diamant este cufletul meu si desi nu sunt chiar un top model dar nici cantareata cheala, ma simt perfect in propria piele si asta imi da aripi. Sunt simplu EU si este bine.

deeyutza

deeyutza

...

09 Feb 2007, 23:17

nu toate femeile sunt perfecte si la fel... fiecare are ceva special ce o defineste ca om si care la un moment dat va fermeca pe cineva...asa ca fiecare ar trebui sa se simta bine in pielea ei ca daca noi nu ne placem atunci nu ne vor placea nici ceilalti

cioco_bocco

cioco_bocco

ai dreptate

09 Feb 2007, 17:58

foarte multa vreme am fost complexata de faptul cum arat nu ma simteam bine cu mine insumi,,,intr o era in care toata lumea alearaga dupa retete de slabire mie mi se parea ca sunt ceva ,mai slaba de pe pamant,..si faptul ca nu ma simteam bine cu mine insumi se reflecta si in lucrurile pe care eu le faceam,ehh acum ii mai bine,,,da am trecut de perioada asta si sunt multumita de mine,niciodaa insa nu m am temut de gura lumi sau nu am dormit noaptea gandindu ma cum ma vad x sau y...ai dreptate important e sa fi multumita tu de tine...