Cum te imparti perfect in jumatate?!

by: elly_tutuianu
Acum 8 luni fara o zi, am devenit mamica! A fost un copil dorit si-l iubim la nebunie... Inainte de-a naste, sotul era marea mea preocupare..., acum copilul meu este totul pentru mine! Imi iubesc sotul, dar nu mai reprezinta atat de mult pentru mine, nu-i mai ofer la fel de multa grija si atentie ca inainte. Ma simt vinovata... Nu ma pot eu imparii in jumatai egale sau nu poate nimeni?!...
 

septembrie

septembrie

primul copil

10 Oct 2006, 17:19

Primul copil repezinta un soc intr-un cuplu pt ca deja parintii in special mamele (k tatii nu prea)au multa responsabilitate daca copilul plange nopatea trebuie sa te trezesti sa-i dai de mancare , sa-l schimbi , sa mergi cu el le doctor dc se imbolnaveste...in general un copil face ca femeia sa se maturizeze datorita faptului ca acel copil are nevoie de ea si de maxima ei atentie.
Nu trebuie sa te simti vinovata pt faptul ca nu-i oferi destula atentie sotului tau tu trebuie sa vezi lucrurile asa ai 2 copii unul mai mare cae se pote descurca si singur si unul mai mic care depinde de tine non stop.....si o mama isi iubeste ambii copii ( doar k in cazul tau nu-i iubesti al fel si e logic)doar k unu are ami mare nevoie de tine si de dragostea ta decat celalalt.
te sfatuiesc sa vorvesti cu sotul tau ( daca nu ai facut0o pana acum0 si sa-i spui ce simti vei vedea k te vei simti mult mai bine .....si nu uita k daca ai un pian in casa asta nu inseamna ca esti pianist dar in momentul in care ai un copil cu siguranta esti parinte ...iar tu esti mama inite de toate.
bye

addy

addy

:)

10 Oct 2006, 10:43

Este destul de greu sa ai un copil, mai ales ca este vorba si de multa responsabilitate. Nu cred ca se pune problema de atentie, dar este normal atat tu, cat si sotul tau, sa fiti preocupati de bebelusul nou venit pe lume.

Nu trebuie sa te simti vinovata, ci trebuie sa ii arati si sotului tau atunci cand ai timpul necesar ca nu l-ai uitat si ca ii acorzi atentia cuvenita.