Curiozitati din lumea larga

by: pisi
Stiati ca in unele state din SUA este interzisa vanzarea de jucarii sexuale,sexul oral,erectia in public,sexul cu lumina aprinsa sau femeilor sa cumpere prezervative?

Intr-un orasel din Nicaragua,un barbat care a fost incornorat de catre sotie este obligat sa divorteze,daca n-o face,poate fi pedepsit de lege.
Din 2002,nu se mai permite in Israel,vizionarea de filme porno prin intermediul antenei de cablu sau a antnei satelit.Cine nu tine cont de acest lucru,risca 3 ani de inchisoare.
In Indonezia,barbatilor care au ca amante femei casatorite si sunt descoperiti,sunt trecuti pe un fel de "lista neagra" si nu mai primesc niciun loc de munca.
Cica ar exista o regiune,unde femeilor le este permis sa se casatoreasca,doar dupa ce sunt dezvirginate de catre un profesionist in ale dezvirginarii.

Ati auzit si voi de astfel de ciudatenii?
 

panterootza

panterootza

...

31 Mar 2008, 18:08

*simbol al crucificarii*

panterootza

panterootza

mai putin amuzant...

31 Mar 2008, 18:06

locuitorii unei tzari de pe continentul Africii practica k traditzie religioasa...crucificarea..in fiecare an,in Saptamana Sfanta(inainte de Paste),sunt crucificatzi sute de barbatzi(voluntari),k simbol a crucificarii Mantuitorului nostru...

sorinachivu

sorinachivu

super tare

09 Iul 2007, 07:23

Pisi, chiar m-ai facut sa rad in dimineata asta!

pisi

pisi

Alte curiozitati

05 Iul 2007, 10:59

In alte tari este interzis sexul pe o motocicleta parcata, jucatul de sah in timpul partidei de sex.
In alte tari de pe glob este interzis ca un barbat sa tina in casa animale,tocmai pt a nu fi tentati sa faca sex cu ele.
Bigamia se pedepseste la unii prin traiul sub acelasi acoperis cu cele doua neveste rivale. :D