de ce nu-mi pot schimba avatarul?

by: cestera
imi cer scuze ca postez aici, dar chiar nu stiam unde sa scriu,dar va rog tare mult daca puteti sa-mi raspundeti: de ce nu-mi pot schimba avatarul? adica sa-l modific
va multumesc anticipat
 

lalka

lalka

)

10 Nov 2006, 18:48

si eu am incercat sa schimb avatarul asta si am reusit adica:click pe creeaza,apoi pe care vrei tu par lung etc...si aclo iti faci cum vrei avatarul dupa aia dai click pe salveaza

cestera

cestera

buna

09 Oct 2006, 14:53

scuze ca nu am mai intrat si va multumesc pentru raspunsuri
nu stiu ce se intampla ca azi cand m-am logat am observa ca poza de la avatar imi era schimbata.
ce se intamplase de fapt?
am vrut sa modific poza de la avatar si dupa ce am facut toate modificarile am observat ca nu se salva. imi aparea ca si salvata dar nu se modifica.
acum vad ca s-a remdiat problema si va multumesc

irenne

irenne

Flash Player

04 Oct 2006, 21:48

Pentru a putea folosi editorul de avatar trebuie sa ai instalat pe calculator flash player 8. Lipsa lui poate sa fie o explicatie pentru blocarea de care vorbeai. Ti-l poti lua de aici.
Exista trei moduri de a-ti edita avatarul. Prima varianta este AVATAR PERSONALIZAT: se pot alege forma fetei, culoare pielii, culoarea ochilor, expresia, parul, hainele si accesoriile. A doua varianta este AVATAR ALEATOR care consta doar in apasarea unui buton iar editorul iti afiseaza o varianta de avatar cu elemente alese la intamplare. A treia varianta este AVATAR PREDEFINIT prin care se poate alege dintr-o lista de avataruri deja aranjate. Mai poti gasi indicatii si la fiecare sectiune prin apasarea butonului de AJUTOR.

raluk

raluk

Explicatii

02 Oct 2006, 12:03

Fetelor, ca sa va putem ajuta, spuneti-ne mai clar ce se intampla exact. Nu salveaza poza, nu apare fereastra cu Modifica, se blocheaza, ce se intampla?

raluk

raluk

Modificare Avatar

27 Sep 2006, 14:10

Buna Cestera, pentru a modifica avatarul trebuie sa apesi pe butonul Create de sub avatar, nu pe butonul mare albastru cu MOdifica. Ai icnercat asa?

Daca nu merge spune-mi exact ce probleme apar