de ce numai noi !

by: mirelala72
de ce trebuie sa facem numai noi femeile sacrificii!stiu ca imi veti raspunde ca tine de frumusetea noastra, sanatate ,si sa aratam intit bine pt. noi bla ,bla . dar noi de ce suntem asa obsedate cind ne intreba cineva cite kg avem???
 

karinna

karinna

Nu numai noi...

16 Aug 2007, 17:05

Si barbatii au grija de felul in care arata! care sunt sacrificiile?nu am facut niciodata ceva ce nu mi-a placut cu scopul de a arata mai bine! pt o femeie ar trebui sa fie o placere sa se aranjeze!

alecsa_x

alecsa_x

...

01 Aug 2007, 03:26

...consider ca o femeie e datoare sa arate bine ,fata de ea,tine de respectul de sine!nu stiu ce femeie se simte bine cu par pe picioare,kg in plus sau mai stiu eu ce... sa te ingrijesti nu e un sacrificiu,ci o necesitate!Privind lucrurile din prisma faptului ca s-au format adevarate clisee de frumusete 90-60-90,etc....iar o femeie ar trebui sa se sacrifice pt a arata corespunzator,nu pot sa spun decat ca o femeie sigura pe ea si pe calitatile ei se va simti bine si daca nu va avea greuratea standard sau o anumita inaltime....

sabina11

sabina11

Sacrifici? Eu, NU!

30 Iun 2007, 22:28

Cine face sacrifici pentru a placea unui barbat, ii lipseste increderea in sine.
Ori ma accepta un barbat asa cum sunt, ori sa se duca in alta parte.
Intrebarea ta, banuiesc, ca are la baza clisele date de TV & co. A fi cocheta, a aveea grija de cum arati etc..., tine de natura noastra, iar pt. mine nu imi pare a fi un sacrificiu.

acutza

acutza

De ce numai noi ...

19 Iun 2007, 15:24

Dar nu numai noi ... si barbatii fac sacrificii . Cred ca am fi mult prea rele sa consideram ca doar pe noi cad sacrificiile ... Asta e parerea mea si poate nu multe o sa fiti de acord cu ea ...

arrinarhuna

arrinarhuna

concurenta

13 Iun 2007, 13:01

in afara de motivele de mai sus...poate pentru ca sunt mai multe femei la un barbat si atunci, spiritul de competitie isi spune cuvantul. :-)

pisi

pisi

De ce oare?

12 Iun 2007, 21:37

Dar noi de ce n-avem pretentii de la ei?
Sa avem si noi pretentii de la barbatii nostri sa aiba si ei grija de cum arata sau cum se imbraca.
Eu,una,am pretentii de la iubitul meu sa fie ingrijit,sa fie elegant si sa aiba grija de silueta lui.
Ei(barbatii) au nevestele/iubitele pe care le merita,noi avem iubitii/sotii pe care ii meritam.
Asa ca ne meritam unii pe altii.

cioco_bocco

cioco_bocco

asa suntem noi

12 Iun 2007, 20:22

pentru ca asta e in natura noastra sau depinde de felul in care suntem construite cred si eu ma intreb asta deseori probleme cu kg cred ca e altceva si nu si are rostul aici

rebella

rebella

...:)))

12 Iun 2007, 13:02

1. daca rasul pe picioare ti se pare un chin- intreaba o cosmeticiana ce poate face pt tine
2. daca cineva te intreaba cate kg ai- intreaba-l "dar tu???"
3. si daca tot ce faci pentru a arata bine pt. cel ce il iubesti, ti se pare un chin- intreaba-te "de ce???"

mata

mata

depinde de la persoana la persoana

04 Iun 2007, 18:25

Eu nu cred k numai femeile fac sacrificii,am cunoscut barbati care stateau mai mult decat mine in oglina si eu nu plec de acasa fr cel putin 1 ora de aranjare.Depinde de persoana:sunt destule fete care nu fac nici un fel de sacrificiu pt a arata bine.Parerea mea este k noi avem datoria de a fi frumoase si de a arata cat mai bine pentru k noi reprezentam SEXUL FRUMOS.

valy08

valy08

totul e legat de sex

02 Iun 2007, 16:15

Fetelor,nu cred ca unii fac sacrificii mai mari decat altii.Trebuie sa ne placa ce vedem in oglinda,indiferent daca suntem barbati sau femei.E vorba de respectul de sine.Cum sa ai pretentia sa te placa cel de langa tine..daca tie nu iti place ce vezi?!Dupa aspectul fizic...vin celelalte elemente in completare.Barbatii vor femei in primul rand sexy..asta e fantezia lor.Si ii putem condamna?!

joelia21

joelia21

in fine... noi ...

01 Iun 2007, 15:24

noi suntem mai obsedate in ceea ce priveste fizicul nostru ,barbatii daca nu sunt ingrijiti de femeie iasa cum vor ei ,de exemplu nu le intereseaza atat de mult cum arata ,bine...la inceput cand au un motiv special dar dupa aceea lasa interesul de a arata bine .

danaceu

danaceu

nu chiar numai noi.......

01 Iun 2007, 10:43

-si barbatii fac sacrificii...stau chiar mai mult decat noi in fata oglinzii....sa se "gateasca" pentru noi femeile...
-fiecare dintre noi trebuie sa facem cate un sacrificiu...pentru noi...si dupa aia pentru ei.