Despre cine ati vrea sa cititi in ele.ro?

by: addy
Ce VIP-uri ati dori sa fie prezentate in ele.ro si de ce? Care sunt domeniile voastre de interes si ce raspunsuri asteptati sa primiti?
 

babycrazyromantic

babycrazyromantic

o voce adevarata,

07 Ian 2007, 06:59

Mare placere mi-ar face sa citesc mai multe despre OVIDIU KOMORNYIK,(chiar un interviu)este solistul meu preferat.

anna

anna

despre Daniela NANE

27 Nov 2006, 13:18

nu stiu daca poate fi incadrata la VIP-uri insa , as vrea sa va spun ca am avut o surpriza foarte placuta zilele trecute cand am citit cateva articole de ale sale publicate in Evenimentul Zilei. Multora dintre noi ne-ar fi de folos sa citim ceea ce scrie acolo.Mi-ar placea sa stiu mai multe despre ea.

jasmy

jasmy

vip

23 Nov 2006, 18:21

As vrea sa citsc mai multe despre d-na Stela Popescu si Adriana Antoni!

anna

anna

despre

21 Nov 2006, 14:25

Eugenia Voda as vrea sa citesc. Nu stiu mai nimic despre ea, insa mi se par foarte interesante si frumoase emisiunile pe care le face.

hedonista

hedonista

As vrea

12 Oct 2006, 17:27

sa citesc un articol despre Robert Turcescu.Il admit foarte mult, este din punctul meu de vedere unul dintre cei mai buni jurnalisti pe care ii avem.Am citit si una din cartile scrise de el"Dans de Bragadiru" si mi s a parut interesanta.Iar in zilele noastre cand mai toate "vip urile"ies in evidenta cu silicoane , scandaluri si telenovele, Robert Turcescu s a afirmat prin inteligenta.

laura30

laura30

HOP SI EU

08 Oct 2006, 20:13

Intradevar, interesant ar fi sa citim despre reusitele unor personalitati marcante...si as fii curiosa sa vad interviuri (asta ca o paranteza)cu ce i din spatele reclamelor-adica cei care cereeaza spoturi publicitare {acestia mi se par mie niste persoane intyeresante..dar deh..parerea mea conteaza???}...mi se pare mai interesant decat cancanurile cu Oana Zavaranu,Andreea Banica,Andreea Marin..raduleasca sau mai stiu eu care...

pisi

pisi

Propunere

29 Sep 2006, 12:54

Mi-ar placea un interviu cu Tia Serbanescu,o admir f mult pe aceasta doamna si imi place cum isi expune punctele de vedere. :)

magdista

magdista

cristina cioran

28 Sep 2006, 00:49

de cand cu emisiunea tv dimineata devreme imi place mult cristina cioran. abia astept sa vad filmul margot, deoarece am inteles ca este cu adevarat deosebit.

pisi

pisi

Personal ma lasa rece treaba

19 Sep 2006, 10:53

cu interviurile despre si cu asa-zisele vip-uri,mai degraba as opta pt articole in care ne sunt prezentate personalitati care au reprezentat ceva pt omenire,personalitati care au lasat ceva in urma lor.
Lectiile de cultura generala nu cred ca au daunat nimanui vreodata,dar acesta este doar punctul meu de vedere.
Astept si parerile voastre. :)