Despre felicitari.. ca nu stiu cui sa ma adresez

by: gentoo
Am trimis si eu ca tot omul niste felicitari elecronice de pe site-ul acesta si acum am ajuns sa postez pe forum din cauza ca nici macar pagina de contact nu merge!! Si asta nu ar fi singura suparare fratilor!! Felicitarile trimise de aici , de 8 Martie, nu au ajuns nici macar in ziua de astazi cand postez!! Ma gandesc la acele cifre afisate frumos cu numarul de trimiteri (opt mii si ceva sau zece mii si nu stiu cat chiar la unele) ... oare si acei nefericiti utilizatori sunt in situatia mea ?? Cert este ca v-ati facut de cacao fratilor (admini ... sau cine s-o mai fi ocupand de site-ul asta)!
 

annie

annie

La mine a fost ok

10 Mar 2006, 17:13

Si eu am trimis felicitari de 8 martie. Chiar ma gandeam ca s-ar putea sa ajunga cine stie cand pentru ca probabil toata lumea trimite. Dar si la mine au ajuns tot asa, in mai putin de jumatate de ora mi-a venit confirmarea de primire.

pisi

pisi

Nu stiu, ce sa mai spun

10 Mar 2006, 13:08

M-ai lasat cu gura cascata ! Sper ca-ti va raspunde Administratorul site-ului ! Pe mine deja ma depaseste problema si chiar imi pare rau ca ti s-a intamplat asta ! :((

gentoo

gentoo

pai tocmai !!

10 Mar 2006, 12:45

Tocmai ca le-am trimis din timp si am folosit si optiunea aia de programare ... pe care am setat-o sa le trimita pe 08 Martie.. So ..!?

pisi

pisi

Gentoo, eu am mai trimis

10 Mar 2006, 11:46

felicitari de pe acest site si intotdeauna au ajuns la termen, pot sa spun chiar ca in cateva minute respectivele persoane le-au primit !
Chiar nu stiu, ce s-o fi intamplat la tine ! :((
Altadata trimite-le si tu din timp, asta ca sa fii sigur 100% ca ajung !
Site-ul e chiar bun, e pacat sa-l ocolesti pt un accident minor !
Te-am pupat, pa !