Despre tine

by: dana84
Ti s-a intamplat sa ierti usor greselile altora, in timp ce pe ale tale sa le critici o buna perioada de timp? Tu cum te certi si cum te impaci cu tine?
 

arwen_love

arwen_love

si autocritica are limitele sale

20 Dec 2007, 21:39

eu una am invatzat sa fiu mai toleranta cu propria`mi persoana.pt k la cat ma autocriticam inainte,aveam tendintza sa devin ff complexata si inconstienta de capabilitatzile sale...deci trenuie sa ne imupunem anumite limite si sa avem un ochi critik si fatza de propria persoana,dar sa stim unde sa ne oprim si sa fim indulgentzi,pt k nimeni nu e perfect si nu vrem sa devenim veshinc nemultzumitzi,nu?:*

arwen_love

arwen_love

iert,dar nu uit..

20 Dec 2007, 21:20

de ce sa nu iert knd altzi imi gresesk?cine`s eu sa ii judek la nesfarsit?knd la urma urmei sigur si eu le`am greshit multora,intentzionat sau nu..singurul kare judeca e Dumnezeu...dar e adevarat k nu uit,dak cineva m`a ranit sau a incercat sa faca asta...si simt un oarecare gust amar doar gandindu`ma..dar iert..pt k suntem totzi oameni!

alecsa_x

alecsa_x

sunt mai toleranta cu altii...

03 Aug 2007, 23:00

...decat cu mine!tin cont de faptul ca omul e supus greselii prin natura sa! Dar sunt f drastica in legatura cu mine,pretind mult de la mine,si mi se pare absolut firesc!Nu ma"cert" cu mine:) de regula stau si analizez anumite lucruri sa iau decizii pe raspunderea mea..:)

raluk

raluk

Eu cu mine insami

09 Ian 2007, 23:39

Mie exact asa mi se intampla. Greselile mele sunt iertate cel mai greu. Stii ca se spune ca cei care sunt duri cu cei din jur sunt duri si cu ei insisi. Dar eu se pare ca in marea majoritatea a timpului sunt mult mai dura cu mine inasmi. Oh well...

Ca sa ma impac cu mine insami de obicei incerc sa nu ma mai gandesc la asta, sa uit pur si simplu...

katy

katy

:)

09 Dec 2006, 21:21

eu iert f usor si trec peste toate certurile fara a face prea mare caz... iar persoanele care ma critica incerc sa nu le bag in seama, asta la exterior, caci in interior ma afecteaza destul d mult. In general nu ma cert cu nimeni, decat sa ajung la cearta mai bine las d la mine, aprobandu-l p celalalt, dar facand tot cum am eu chef. Iar relatia cu mine este una destul d buna... mai ales acum cand am inceput sa ma interesez mai mult d mine, decat d ceilalti.