Dreptul la Viata - campanie nationala anti-avort

by: cristian_iulian


Avortul - chirurgical si hormonal - inseamna CRIMA !

Si este cea mai oribila, caci mama isi omoara propriul copil. Avortul, intrucat intrerupe o viata autonoma, care exista in stare perfecta, constituie ucidere, embrionul fiind viata autonoma si
existenta de sine, persoana cu toate drepturile din momentul conceperii.
"Dreptul la Viata" este o campanie nationala anti-avort initiata de catre Cristian Drossu si promovata prin intermediul websiteului www.valceaplus.net .
Detalii, marturii despre avorturile chirurgicale si hormonale puteti gasi [url=http://www.valceaplus.net//Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html][b]aici[/b][/url].
Va invitam sa postati comentariile dumneavoastra legate de aceasta initiativa folosind formularul aflat in partea inferioara a respectivei pagini.

Alaturati-va campaniei nationale "Dreptul la Viata"! STOP AVORTURILOR chirurgicale si hormonale, STOP VARSARII DE SANGE NEVINOVAT !
 

nekta

nekta

....

27 Apr 2008, 14:12

cu victimele unor violuri cum ramane? cu fetele care raman insarcinate la 13 ani? practic sunt si ele copii. nu ii poti cere unui copil sa nasca alt copil. s-ar evapora doua copilarii.
avortul nu trebuie interzis.

pisi

pisi

mai bine

01 Apr 2008, 15:06

ati fi facut o campanie protejarii impotriva sarcinilor nedorite sau a bolilor cu transmitere sexuala. ati fi fost mult mai ancorati in realitate cu o astfel de campanie decat cu cea initiata de voi.

folositi prezervativul, anticonceptionalul si alte metode de protectie daca nu doriti sa ramaneti gravide pentru moment.