Emisiuni culinare

by: fidela
Nu stiu de ce toate canalele de tv dau o gramada de emisiuni din astea.Toate se repeta-e acelasi lucru.Pe Euforia de exemplu se da un program" Arome Mediteraneene" facut de un tip din Israel care difuzeaza acolo de citiva ani acelasi lucru.Acuma a platit bine in Romania si ne bombardeaza si pe noi.Vezi acelasi lucru de citeva ori pe zi.Da-o dracului de treaba chiar isi bat aia joc de noi.
 

alecsa_x

alecsa_x

nu esti obligata sa te uiti...

01 Aug 2007, 03:19

la fel ca multe alte emisiuni existente,si aceste emisiuni se refera unui grup de telespectatori,daca nu ar viziona nimeni aceste emisiuni,ele nu ar mai exista!

sabina11

sabina11

RE

04 Iul 2007, 15:06

O emisiune se pastreaza conform numarului de vizionari. Daca la o gramada le place sa se uita la asemenea emisiuni, si astfel fac sa se pastreze emisiunea... Atunci cine isi bate joc de cine ? :)

Uiiii si mie imi plac unele emisiuni culinare, mai ales daca tipul bucatar arata bine ;) Altfel, am incredere in talentele mele, sau a prietenului ;) Iar daca mananc ceva bun la o cunostinta, ii cer reteta :)

pisi

pisi

Jamie Oliver

21 Iun 2007, 18:17

Fidela,daca ai ocazia,urmareste emisiunea culinara a lui Jamie Oliver,tipul e super de gasca,e inventiv si nonconformist in bucatarie.
Te poti inspira dupa retetele lui culinare.