Emisiuni pentru oameni fara creier

by: scorpion_girl
Am dat drumul la televizor acum cateva zile, dupa o saptamana de tinut tv-ul inchis si m-am ingrozit de ce am vazut. Numai emisiuni pentru handicapati, in care muieri fara creier se hlizeau tamp, masculi fara neuroni incercau in zadar sa scoata ceva inteligent pe gura iar un public penibil aplauda in tandem. A luat-o razna lumea de tot?
 

eva31

eva31

Se pare ca da, a luat-o razna.

10 Apr 2011, 02:03

Mai ales acum ca toti cei care nu au nimic de spus si nu se evidentiaza prin merite deosebite vor sa fie ``vedete``: pitzipoance care nu se remarca decat daca se dezbraca, mahalagioaice, barbati nebuni, certareti. Chiar nu mai ai ce vedea la televizor.

scorpion_girl

scorpion_girl

Oh da

14 Iul 2010, 08:24

apropo de desene animate, ultimele secvente vazute din unul, trecand prin fata tv-ului, erau cu doi monstri care se luptau si toti peretii din jur erau plini de sange...cica desene animate...pentru copii.

alexandras

alexandras

..

13 Iul 2010, 17:58

las ca sunt si unele desenete animate iti sta mintea n loc

ynna000

ynna000

eu cred ca

13 Iul 2010, 13:35

asta e doar inceputul... nu stiu daca ai vazut filmul "Idiocracy", eu chiar cred ca o sa se ajunga exact cum se prezinta in film.
Cand vezi numai emisiuni bazate pe sex, batai si bani ti se face scarba, macar desenele( programe gen Boomerang) si Discovery au ramas neatinse.