Eurovision

by: emilia_me
Ce parere aveti locul obtinut de Romania la Eurovision? Meritam mai mult, a fost o piesa buna dar nu in ton cu ce se asculta acum in Europa? Mie melodia rusilor imi pare a semana prea mult cu piesele lui Timbaland de asemenea si melodia Greciei, care are bitul piesei lui Furtado cu Timbaland. Oare nu trebuia sa-l lasam si noi pe Moga cu melodia lui, desi era deviata din cea a Despinei Vandi suna bine?
 

pisi

pisi

hmm

02 Iun 2008, 13:00

Nico si Vlad au voci f frumoase, dar melodia lor a fost una tare prafuita.

si eu am sunat de 3 ori in acest an pt Romania si totusi Romania nu a primit niciun punct din partea Germaniei. daca si alti romani ar fi facut la fel, probabil ca alta ar fi fost situatia din clasament pt Romania.

melodia rusilor nu pot spune ca-mi place, dar mi-a placut cum si-au prezentat melodia cu Evgheni Plusenko si Edvin Marton in prim plan.

anul acesta au fost melodii tare slabute in concurs, anul trecut insa mi-au placut multe, multe melodii din concurs.

pacat ca trimetem melodii prafuite in concurs.

panterootza

panterootza

cred k...

28 Mai 2008, 17:58

Activ sau Dj Project ar place publicului...chiar am urmarit Eurovisionul,dar nu am fost prea incantata de reprezentantzii nostri,tocmai din cauza genului muzical,care nu mi s-a parut potrivit pt Eurovision...am votat Romania,si am zambit cand au fost anuntzate cele 12 puncte pe care Spania le-a dat Romaniei(se vede k romanii din Spania sunt,totusi,patriotzi!)...

teodor

teodor

Nemeritat loc

27 Mai 2008, 13:15

Mie mi-a placut foarte mult de Nico si Vlad. Melodia a fost superba la fel si interpretarea lor.Acesti artisti (din punctul meu de vedere) s-au prezentat foarte bine in concurs si nu meritau atat de putin.Rusul a fost bun dar nu mai bun decat ei.S-a vazut clar cum tarile fostei CCCP s-au votat intre ele.Imi pare tare rau pentru Nico si Vlad , nici Traistariu nu a fost mai bun decat ei.Aceasta a fost nesansa lor.Pacat.Nu trebuie sa fie descurajati pentru ca totul a fost nedrept pentru ei.