Am nevoie de un sfat

by: faitfull_for_life
Dragele mele,va rog,daca stiti vreun sfat cu privire la ce substanta sa folosesc pentru a curata o oala de inox care am ars-o fara sa vreau uitand-o prea mult pe foc.Am incercat sa o fierb cu solutie de curatat inox si Ace.Nu prea merge,tot au ramas resturi de arsura! Va multumesc anticipat pentru sfat.O zi frumoasa va doersc.Cu drag,Ioana
 

roscaelena

roscaelena

Solutie

19 Ian 2015, 11:27

Uite aici solutii

fotbalistulvl

fotbalistulvl

Nomasvello

08 Iun 2011, 22:35

Da sunt f renumiti e o francza renumita si au numai echipamente de calitate si oameni seriosi dute la Nomasvello.

cristano

cristano

Restaurant

03 Feb 2011, 18:10

Daca vrei sa iti petreci o seara frumoasa iti sugerez localurile selecte cum ar fi preferatul meu "Restaurant Istria" si mai imi place mult si "Cantina lui Nicolai"!

cristano

cristano

Un sfat

25 Ian 2011, 21:03

Am auzit ca e la supermoda epilarea definitiva cu IPL. A folosit-o cineva? Vara mea mi-a recomandat nomasvello de pe floreasca, care cica e in franciza. Sa ma duc? Sau sa ma epilez old school, cu ceara (auch) :)

giulietta

giulietta

munca la domiciliu!!!

24 Sep 2010, 14:51

Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail govorig@gmail.com .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU".Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare.100-300$/ SAPTAMANA.

giulietta

giulietta

eu zic sa incerci!!

24 Sep 2010, 14:51

incearca cu un amestec facut din zeama stoarsa de la o lamaie amestecata cu bicarbonat de sodiu!!s-ar putea sa mearga!!eu nu am incercat , dar am auzit ca ar functiona!

ada_cool_girl

ada_cool_girl

eu cred...

21 Feb 2010, 11:09

eu cred ca trebuie sa mergi la magazin si sa intrebi despre asta.eu folosesc mau multe solutii,dar nu stiu daca si u leai incercat

tashulina

tashulina

Stiu

01 Feb 2010, 13:36

ca exista in comert solutii pt curatat aragaz (de inox), care inmoaie foarte bine resturile intarite si negreala. Sunt spray-uri, produse de firma Sano. Sunt foarte puternice, se folosesc numai cu manusi, cand cureti ulterior aragazul.