Ce parere aveti despre televizoarele cu plasma?

by: addy
Auzeam zilele trecute o poveste despre o persoana care a strans doi ani de zile bani pentru a-si cumpara un televizor cu plasma.

Voi ce parere aveti? Ati face o asemenea investitie?
 

kavacs

kavacs

BUUNE

09 Nov 2006, 21:10

daca ai cu ce cumpara ,daca-ti da cineva ial daca nu viseaza la ea

addy

addy

yup

04 Oct 2006, 12:07

Televizoarele cu plasma au un grad crescut de radiatii si sunt de parere ca merita investitia.

In plus calitatea imaginii este foarte buna, iar posibilitatea de a-l conecta cu PC-ul este o optiune demna de luat in seama.

leo

leo

deh

04 Oct 2006, 09:23

am in toata casa tv cu plasma. sunt interesante, aspectoase si nivelul lor de radiatie este scazut cu 99% fata de cele clasice. din cate am auzit se defecteaza si foarte greu, si mai important poti sa le montezi la un calculator.

gedilika77

gedilika77

AI CU CE???

26 Sep 2006, 15:00

CINE vrea si ARE CU CE... ISI CUMPARA! Eu as vrea dar n-am cu ce. Oricum, nici de strans bani, fie si doi ani, n-am de unde. Dar pentru sanatatea ochilor.....pana la urma ne vom lasa de tv cu totul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pisi

pisi

Noi ne-am cumparat un tv LCD,

26 Sep 2006, 12:46

cu ecran plat. Am avut de ales desigur intre tv cu plasma si unul cu cristale lichide, si l-am ales pe cel din urma,deoarece raportul calitate/pret a fost un criteriu f important pt noi.
Va pot insa dezvalui care au fost criteriile de care noi am tinut cont:
1.in ceea ce priveste calitatea imaginii(deci contrastul) nu exista mari deosebiri intre tv LCD si cele cu plasma, asta daca intentionati sa va cumparati un tv cu diagonala mai apropiata de "normal". Daca doriti insa un tv cu diagonala de 1,5 m, cea mai buna varianta ramane cea a tv-ului plasma.
2.alt criteriu important este distanta de la locul unde va fi amplasat tv-ul in incapere si canapea,se va tine cont ,desigur,si de dimensiunile acelei incaperi. Daca tv-ul e prea mare,iar incaperea mica veti observa cu usurinta pixelii,ceea ce poate fi f neplacut pt ochi si nu numai
3.cand sunteti in magazin priviti ecranul tv-ului(desigur sa fie in stare de functionare acesta) din toate unghiurile,deoarece la aparatele ieftine,cand privesti din lateral catre ecran,imaginea devine apoasa,neclara
4.rugati-i pe cei responsabili pe respectivul raion sa comute imaginea de pe dvd-demo pe o televiziune oarecare,iar miscarile de pe ecran trebuie sa curga lin si fara pauze vizibile intre ele
5.important e sa va ganditi si ce alte aparate electronice mai aveti pe acasa si pe care doriti desigur sa le cuplati la noul tv,spre exemplu,DVD-Player,Camcorder,camera digitala foto. Televizorul ar trebui sa posede mai multe iesiri scart sau HDMI,pt a putea beneficia de un ton si imagine perfecte
6.butonati la telecomanda televizorului, pt a observa inca de la fata locului, cat de repede se schimba imaginea,ideal ar fi sa schimbe la o secunda de pe un canal pe altul
7.pt iubitul meu si mine ,a fost important sa ne cumparam un televizor LCD HD-Ready, pt ca-n curand, aici unde ne aflam, mai toate posturile de televiziune vor transmite in sistem High Definition

Si inca ceva, am citit ca ,mai nou, televizoarele LCD sau cele plasma,au chiar si iesire pt USB-Stick,ceea ce mi se pare minunat. :)
Sper sa va fi ajutat aceste informatii. :)

raluk

raluk

Doi ani =))

20 Sep 2006, 14:43

Nu chiar doi ani. Dar asa daca ai bani mi se pare o investitie buna. Spre exemplu, parintii mei sunt cinefili impatimiti. Si descarca de pe DC++ in disperare DVD-uri, au tot ce e nou si au vazut tot ce e vechi.

Prin urmare, sufrageria noastra este un real home cinema. Avem tv cu plasma destul de huge, patru boxe pentru el, surround si ma rog, chiar merita. Eu chiar am o problema cu faptul ca filmele vazute pe ecran mare te captiveaza mai usor decat pe ecran mic. prin urmare, filmele care stiu ca merita incerc sa le vad la cinema. Daca ai tv cu plasma imens chiar merg vazute si acasa.