Conservarea verdeturilor

by: autumn
Vorbeam cu o mamaie din piata cand am fost sa cumpar ceva legume in weekend si imi spunea sa cumpar mai multa verdeata si sa o pun la conservat peste iarna, mai ales daca am congelator mare. Cica o speli, o usuci si o pui in folie alimentara in lada congelatorului iar peste cateva luni iei cat iti trebuie si pui direct in mancare. A incercat cineva? Are acelasi gust ca cea proaspata?
 

daca sunt congelate

25 Sep 2010, 07:50

mai multe luni isi cam schimba gustul, eu mai pun verdeturi in pungi f mici ziploc ptr congelat, asta dupa ce le spal, le curat de codite si le usuc bine. mama punea la borcane rosii, ardei, patrunjel , telina toate taiate cubulete plus verdeturi , le fierbea bine, apoi borcanele le fierbea la baign-marie sau le capsa, asa isi mentineau gustul cel mai bine, dar e destul de migaloasa treaba. Mai poti incerca sa ai in glastra plantate verdeturi, sunt super peste iarna, eu asa am facut intr-un an.

giulietta

giulietta

munca la domiciliu!!!

24 Sep 2010, 14:46

Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail govorig@gmail.com .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU".Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare.100-300$/ SAPTAMANA.

giulietta

giulietta

congeleaza separat!!

24 Sep 2010, 14:44

cel mai bine ar fi sa le congelezi separat!prind miros una de la alta!gustul nu are cum sa-l aiba ca si cand e proaspat, dar sunt fff bune pe timp de iarna, cand nu se gasesc.nu se intampla nimic cu ele, pt ca sunt inghetate, nu au cum sa miroasa:)

autumn

autumn

Dar

23 Sep 2010, 09:22

as putea sa le combin? Adica in aceeasi punguta sa bag si marar si patrunjel si frunze de telina si apoi sa tai din toate?

tashulina

tashulina

Dar nu va avea

22 Sep 2010, 09:05

un gust ciudat, fiind de mult timp uda?

Stiu ca mai pastram verdeata o zi doua in pahar, in apa si cand incepea sa miroasa, trebuia sa fugi...