cum scot petele de pe pantofii de lac?
by: lidia-fetesti am unii crem foarte draguti, si la atingerea unui pantof cu celalalt...s-au murdarit cu o dunga neagra, cu spirt nu iese...ce sa incerc?pete..
Pielea lÄcuitÄ este foarte pretenÅ£ioasÄ, Å£inând cont de faptul cÄ pÄstreazÄ orice urmÄ de murdÄrie sau amprentÄ. ÃncÄlÅ£Ämintea de lac poate fi curÄÅ£atÄ cu un burete Åi apÄ cu sÄpun, apoi se Återge cu o cârpÄ Ã®mbibatÄ Ã®n dizolvant fÄrÄ acetonÄ.Ai mei pantofi au iesit cu bine din aceasta "experientza"..succes~!!!
Pete
Incercarea moarte n-are. Sper sa te ajute. Daca vezi ca nu merge nu insista. Bafta, again!
o sa incerc cu pasta de dinti
dar tare mi-e frica sa nu las pete...dar si sa umblu asa cu ei nu-mi vine...
Nu cred k e o idee tocmai buna
Cu spirt sau acetona vei lasa o pata urata pe pantof. Eu am incercat cu dizolvant de unghii fara acetona si a iesit dezastru...
pete pantofi de lac
Stiu ca suna destul de ciudat, insa eu am reusit sa scot acele pete cu pasta de dinti. Daca nu vei reusi asa atunci incearca cu putin Vanish. Acum depinde de natura petelor si de cat de mult au afectat materialul de lac. Bafta!:)
:(( nu a meeers
cu pasta de dinti, nici cu apa si sapun...o sa incerc cu dizolvant fara acetona dar mi-e frica....