Buna!..... pt D-na Alice Adler

by: leu_nou
Am si eu o intrebare. Stimata doamna tin sa va reamintesc k sarbatoarea ""valentine"s day"" este imprumutata de la americani si adoptata la noi doar pt scopuri comerciale (vanzari de produse, etc...). Dar intrebarea mea era alta, sunteti maritata? daca da inseamna k sunteti foarte neglijata de sot (vezi articolul ''De ce barbatilor nu le place Valentine's Day'') daca nu sunteti maritata inseamna k ati avult multe decepti si sincer imi pare rau de dumneavoastra....sa stiti k exista si barbati care sunt romantici tot timpul, nu numai la o sarbatoare anume.....va doresc din tot sufletul sa intalniti si dumneavoastra unul (e vorba de un barbat romantic) k sa aveti o alta parere mai buna de celalalt sex !Succes !
 

egodog

egodog

e o sarbatoare comerciala

23 Apr 2009, 13:53

dar asta nu scuza cu nimic faptul ca oamenii o sarbatoresc. si tu, ca firma ce ai face? daca oamenii ti-ar cere ursuleti de plus de valentines day tu ai spune "asteptati pana de dragaice"? sau le-ai zice, nu va dau astazi 1000 dar va dau cate una in fiecare zi?
si d-na Alice Adler crezi ca nu stie? dar nah, oare articolele alea nu s-au citit de V-day? eu cred ca multe fete au fost interesate de asta. iar doamna Adler le-a oferit ce au vrut. it's as simple as that

raspuns

raspuns

wake,wakeeee.....

14 Feb 2009, 08:04

Valetine's day a devenit ca orice alta sarbatoare o sarbatoare comerciala unde preturiile sunt ridicate ca sa simti ca ....iubesti....cu ocazia aceasta fraierii cheltuie o gramada de bani pe lucruri care costa cu 200% mai mult ca normal...este sarbatoarea punerii apei in fintina cu cana !!