~cadouri de v`day~

by: katy
Intrucat suntem in apropierea v`day-ului, am si eu curiozitatea sa vad c mai ofera lumea cadou sau c mai primeste intr o zi inchinata iubirii? Mai sunt "la moda" ursuletzii d plus cu inimioare c indruga un I LVE YOU, ciocolata... sau au aparut in noi idei mai originale pt a ne surprinde iubitul?
 

anamaria20

anamaria20

bijuteriile

11 Feb 2010, 22:23

deci bijiteriile sunt in mare voga pt cei mai maturi dintre noi.....dar inca cei de liceu sau cei care adora jucariile si traditionalele inimioare rosii.eu nu fac deloc cadourile vreo 3 ani

flacara

flacara

cadou romantic

22 Mai 2009, 09:56

De ce trebuie sa fie doar o zi in care sa fim romantici?! mie nu-mi place idea asta. eu fac cadouri barbatului meu de fiecare data cand vad ceva ce stiu ca-i va placea. Iar daca e vorba de cadouri romantice, cel mai bun in opinia mea este "365 de zile romantica".

mlex

mlex

idei pt v'day

22 Apr 2009, 11:35

un site pentru idei de v'day gasiti aici
http://www.jokeshop.ro

elenabotosanu

elenabotosanu

Ador "sarbatoarea" asta :)

18 Feb 2009, 19:36

E o ocazie in plus de a primi cadouri,iar mie una imi place la nebunie! am primit un cesulet placat cu aur,iar eu la randul meu i am oferit un parfum care stiu ca si l dorea foarte mult!!!cui pe cui se scoate :)

raspuns

raspuns

treziti-va ...!"!!

14 Feb 2009, 08:05

Valetine's day a devenit ca orice alta sarbatoare o sarbatoare comerciala unde preturiile sunt ridicate ca sa simti ca ....iubesti....cu ocazia aceasta fraierii cheltuie o gramada de bani pe lucruri care costa cu 200% mai mult ca normal...este sarbatoarea punerii apei in fintina cu cana !!

pisi

pisi

CD

14 Feb 2006, 02:20

Eu i-am facut cadou lui al meu de Sf Valentin si aniversarea celor 6 ani de cand suntem impreuna un CD cu Gorillaz (ultimul lor album ) pt ca stiam ca si-l doreste f mult !
In general ii fac cadouri chestii de care stiu ca are nevoie sau pe care si le doreste f mult, dar nu-si permite sa si le cumpere !