chiar e nevoie de ea?

by: pinky
adica serios, daca te iubesti cu cineva te iubesti in fiecare zi, nu e nevoie sa vina americanii sa-ti zica "uite in ziua aste e ziua indragostitilor"... my opinion.
 

al_ma

al_ma

da si nu

26 Ian 2012, 11:33

valentine's day este, intr-adevar o sarbatoare de import, insa nu vad de ce trebuie ponegrita... o sarbatoreste cine doreste, la fel si halloween-ul (pe care sincer eu il ador). era normal sa imprumutam si sarbatori, la cate cuvinte am imprumutat de la americani. au venit la pachet :))

eva31

eva31

All corect, my dear.

10 Apr 2011, 01:42

Si, in plus, avem si noi Dragobetele, care dateaza inca dinainte de decoperirea Americii.

fluturas3a

fluturas3a

:)

01 Mar 2011, 04:47

Am putea s-o privim si din alt punct de vedere...ca o zi in care ni se reaminteste ca iubim si suntem iubiti :) my opinion...si uitam de obiceiurile preluate...o seara in 2 romantica,o sticla de sampanie si ceva de genul http://bit.ly/9Ggt05...ar fi de ajuns :D

cristano

cristano

Deci e importanta

03 Feb 2011, 18:59

s vrea weekend-ul acesta sa imi duc prietena la un restaurant frumos cum ar fi "Restaurant Istria" , este un local exotic, romantic cu specialitate din peste si fructe de mare, lucru mai rar intalnit pe la noi in tzara vi-l recomand si voua:P Eu sunt barbat si stiu ca valoarea sentimentala e pe primu loc la o fata

pinky

pinky

:)

31 Ian 2006, 12:08

eu de fapt sunt anti valentine's day pr k e de la americani si pt k a devenit un nou trend, gen trendul "coelho"... sau oricare altul... e cool sa sarbatoresti... dar dupa parerea mea, oricum ai toate celelalte zile, cum zicea si kavajava... e prea "comerciala" ziua asta si mie mi se face rau de la chestii din astea :)) figurativ vorbind... Dragobetele pe de alta parte mi se pare sweet :)

scumpik

scumpik

da asa e...

29 Ian 2006, 11:27

O astfel de zi este bine venita ... si cei care spun ca nu e asa mint deoarece cred ca fiecaruia ii place sa fie alintat si totodata sa se relaxeze cu toate ca stim ca persoana iubita ne impartaseste acelasi sentimente in fiecare zi.

doe

doe

dar e bine venita fetelor,nu-i asa?

29 Ian 2006, 10:49

sa numi spuneti ca nu vati bucurat atuncisau ca nu ati astepatat ce va special de la el.eu nu cred ca una dintre voi nu tine aceasta zi ca nu am sa va cred.astept comentarile voastre

kamix

kamix

cand e iubire....

23 Ian 2006, 22:25

ce nevoie mai am de o zi anume cand am cunoscut iubirea?cand am mirosir un ghiocel si m-am gandit la tine,cand am stat in ploaie si picaturile de ploaie credeam ca sunt sarutarile tale atat de dese atat de line,cand o raza de soare m-a luat de mana ducandu-ma la tine fara sa caut un motiv,cand toamna pasind peste frunzele ruginii am vazut anii multi si calzi de culoarea aramei in care urmeza sa fim impreuna,cand fulgii de nea ma apuca de subtiori si ma duc in bratele tale unde mi-e cald si bine.daca am toate astea te am pe tine am dragoste si in ficare zi e valentine's day.

hedonista

hedonista

lol

23 Ian 2006, 14:30

ori ai fost f norocoasa in ceea ce priveste partenerii ori e sf..nici eu nu mai stiu trei sferturi din ce ai enumerat mai sus..si doar sa fie tipul un om "al datelor" ca altfel cam greu..cu Valentine s Day e mai usor..e mediatizata la maxim si doar sa stea in munti sa nu vada ca se apropie ziua..asa ca sunt de acord cu ziua asta...ca nu moare daca mai ia o floare in plus:)

kavajava

kavajava

nu stiu daca ...

21 Ian 2006, 14:01

... o zi a iubirii "in general" are prea mult efect. Doar fiecare cuplu are propriile lui sarbatori

1. Ziua cand ne-am cunoscut
2. Prima intalnire
3. Primul sarut
4. Prima noapte de dregoste

Si chiar daca le serbati pe toate patru in aceeasi zi (LOOOL) tot mai e

5. Prima cearta
6 Prima impacare

etc...

Ced ca orice iubit isi aduce aminte singur de asemenea zile si nu-i e greu sa vina cu o floare sau un cadou. Valentine insa e mai mult ceva comercial, un prilej sa cheltuim alti bani pe care nu-i avem pe lucruri care nu ne trebuie.

scumpik

scumpik

ar trebui..

20 Ian 2006, 20:40

Dupa parerea mea sarbatoarea aceasta nici nu ne apartine in primul rand si nu vad rostul de ce ar trebui sa ii copiem pe americani cand si noi romanii avemo zi a indragostitilor numita Dragobetele.Insa sunt total de acord sa celebram o zi a iubirii deoarece ne face oarecum sa reflectam asupra relatiei noastre cu persoana iubita ne face mai buni, ne impartasim cu cadura sentimentele atat prin fapte cat si prin lucruri ce simbolizeaza dragostea.. si nu mi se pare deloc gresit prin faptul ca este si o astfel de zi..