Bajbaim prin intuneric?

by: 
Aveti vreodata senzatia ca sunteti complet nepregatite pentru viata de familie, sunteti nesigure in alegerea viitorului sot?
Nu v-ati dori sa existe o reteta magica in alegerea perechii ideale? In lipsa retetei ideale, in cine va puneti increderea cand trebuie sa il alegeti pe el? Ce invatam din relatia parintilor nostri?
 

sunshine84

sunshine84

Marushkka

01 Oct 2012, 13:23

Daca ai postat o intrebare, asta nu inseamna ca nu poti sa revii asupra problemei, sa faci completari la ceea ce iti raspund ceilalti de pe forum. Nu te obliga nimeni sa faci trafic, aici intra cine are placerea de a impartasi idei, experiente cu persoane pe care nu le cunosc.

maruskka

maruskka

De plictiseala si pentru a face trafic pe forum...

01 Oct 2012, 04:40

Nu inteleg ce sens are ca initiatoarea tipicului sa posteze interbarea ca apoi sa revina si sa raspunda...doar pentru a face trafic pe forum, din plictiseala ori lipsa de activiate? Probabil ca da....

ptr mine

20 Iun 2012, 20:33

important ca el sa aiba un suflet bun sa fie prietenul meu cel mai apropiat, sa rad la glumele lui :)) great sex ... in general ghidul asta mi-a fost de folos, a functionat ca sa imi gasesc perechea ... cu toate astea relatia mea nu e perfecta , sunt suisuri si coborasuri :( imi dau seama ca majoritatea problemelor apar ptr ca eu nu mai am timp si rabdare pentru noi doi :((

lilly_buterfly

lilly_buterfly

:))

15 Iun 2012, 10:11

eu mereu am aceasta senzatie si imi doresc sa pot "trisa" si sa "aflu" ce anume trebuie sa fac si, poate cel mai important aspect, cand sa fac acel lucru....:))