buna

by: crinutzza
poate nu e problema sau poate e nu stiu.sunt o fata de 18 ani si am parinti de 39 de ani si 37 de ani.sunt tineri inca dar am o problema cu mama mea:(niciodata nu ma inteles mereu a dat vina pe mn si de fiecare data cand ne certam mereu da vina pe mine si toate certurile care incep in casa noastra da vina pe mine doar pentru faptul k eu nu vorbesc cu ea si nu ii spun ce se intampla cu mn ce fac eu in fiecare zi.am incercat sa ii zci si sa vb cu ea si sa ii povestesc cum ar fi sora mea dar ma dezamagit.cand vb cu ea nu imi da dadea atentie nu ma baga in seama si am renuntat si iar au inceput certurle.ma tine inchisa in casa si nu pot sa ies nicari nici macar in fata blocului(asta se intampla acuma de recent)am un iubit de 6 luni de zile la inceput a fost de acord si acuma nu stie cum sa faca sa ne despartim zice k imi petrec prea mult timp cu el(si ne vedem f rar de 2 ori pe sapt si vreo 2-3 h) si nu stiu ce sa mai fac sa ma inteleg cu ea nu stiu cum sa mai vb cu ea sa ma inteleaga.ajutati-ma va rog.dati-mi un sfat.spuneti-mi ce sa fac sa o linistesc si sa incerc sa ii demonstrez k sunt capabila sa am grija de mn.va rog:(:(:(nu vreau sa ma mai cert cu ea:(:(
 

mariasamachis

mariasamachis

Esti indragostita!?

21 Iun 2008, 20:14

Nu cred ca esti singura care are patinti tineri...dar dupa parere mea e un conflict intr generatii .. mama ta iti vrea binele doar atat , ai sa-ti dai seama mai tarziu cand o sa ai si tu copii si atunci o sa vezi cum o sa te simti cand copilul tau tipa la tine si nu te asculta , caci toate ti se vor intoarce bune sau rele..parerea mea sa comunci mai mult cu mama ta si sa-i dai ascultare ..Cred totusi ca esagerezi cu esirile ..

tashulina

tashulina

Buna

07 Mai 2008, 12:01

Buna Crinutzza,

Fara sa te cert, am inteles cu greu ce ai scris, poate mai multa osteneala la gramatica si mai putine expresii de mirc n-ar strica...

Si acum la problema ta. Vorbeste cu mama ta si explica-i ca pentru a putea sa vorbesti deschis cu ea ai nevoie in primul rand sa te asculte atunci cand ii spui ceva, fara sa te certe sau sa te acuze. Sa te asculte si sa dezbateti amandoua impreuna problema cu care te confrunti.

De abia apoi va veni comunicarea adevarata, sfaturile pe care ti le va da si pe care nu ma indoiesc ca le vei urma, daca vei vedea ca sunt venite pentru ca iti vrea binele.