Ce poti face

by: wonderland
atunci cand toti sunt impotriva ta? o prietena are ceva probleme acasa si-mi spune ca nimeni nu-i mai tine partea, ce sa o sfatuiesc?
 

maruskka

maruskka

Deci, cine-i vinovatul?

01 Oct 2012, 04:36

Ca ar trebuii sa vada care este problema si sa o judece cu mintea limpede si la rece, pentru ca este posibil ca ea sa nu vada nici o problema din incostienta sau nepasare in schimb ce toti ceilalti se lovesc de acea asa zisa problema cauzat de fata in cauza.
Ar trebuii sa discute cu familia ei cu calm si tact, sa afle ce-i supara si sa incerce sa rezolve problema in mod amiabil.

Este o vorba din popor care spune
"cand unul iti spune ca esti nebun tu-l trimiti la naiba si nu-l crezi. Dar cand 10 iti spun acelasi lucru este bine sa stai jos sa cugeti si sa gandesti bine ca este posibil ca ei sa spuna adevarul".
Asa si in cazul fete noastre, daca doar 1 membru al familie nu-i convine ceva este posibil sa fie vreunul nebun, dar cand are deja probleme cu "familia" inseamna ca fata noastra ori nu face ce trebuie si-si supara familie ori chiar nu-i pasa de familie ca-i supara si-i face sa sufere, caz in care ar trebuii sa-si revizuiasca total comportamentul.

sunshine84

sunshine84

daca o cunosti foarte bine

15 Mai 2012, 17:49

cred ca poti afla mai multe amanunte despre ce este vorba exact si sa-i dai un sfat adecvat, la prima vedere nu stiu ce as putea sa-ti zic....