Copii spun lucruri traznite!

by: wellness
 

puciu

puciu

RE: Copii spun lucruri traznite!

08 Nov 2004, 19:11

Dulci mai sunt copiii! Nepotica noastra de trei ani a facut pipi pe covor. Cand am intrebat-o ce s-a intamplat, mi-a raspuns: ,,Nu a mai avut pipi rabdare!"

lavinutza

lavinutza

pont

10 Oct 2004, 00:25

Spune-i sa se duca cu motanul in padure...sa vezi ce o sa mai miaune dupa ea! :))))))
O sa ajunga filozof..daca stam sa ne gandim,cu totii am avut aceleasi ganduri la un moment dat,fiecare experienta noua ne-a facut sa vedem realitatea dintr-o alta perspectiva,iar de-a lungul anilor am acumulat un bagaj de cunostinte vaste...bla bla bla am uitat ideea!!!Si eu cand eram mica stateam sub masa din bucatarie cu doi pui de gaina, si ei veneau si se culcau langa mine..si eu i-am spus mamei mele ca ei cred ca eu sunt mama lor. :D seamana cu experienta ta!

dulceatza

dulceatza

07 Sep 2004, 18:46

pai as zice sa-i cumperi unul sa vezi cum se joaca cu el..sa vezi ce idei si-a facut ea despre relatia barbat-femeie si sa poti sa i le corectezi eventual daca vezi ca ceva nu e bine ;) eu foloseam un ursulet cand eram mica in loc de ken hm...nu faceau prea mare lucru impreuna inca de atunci ursuletul statea pe o "canapea" facuta de mine si barbie se tot agita ca o musca intre geamuri prin jurul lui ...in tot tabloul stiam ca barbatul nu face mare lucru dar trebui sa fie acolo :D am fost inteligenta de mica hahahah

wellness

wellness

07 Sep 2004, 18:46

Mai nou, mi-a zis ca la atatea papusi Barbie nu are nici un Ken si nici o masina.:mad:

flower

flower

ooooofffffff

07 Sep 2004, 18:46

Domnu" [b] Geo[/b],
Eu stiu sa citesc foarte bine, si am si inteles ce-ai spus, era o gluma, da" n-ai inteles-o tu...;)

Ia spune-mi, cam cate femei aplica aceasta tactica in viata de zi cu zi? Cate dintre noi nu se prefac ca nu te vad, da-ti spun sigur ca stiu si ce culoare de sosete porti!

Ok, am inteles ca nu se poate glumi cu tine, deci n-am sa mai glumesc.

geo

geo

07 Sep 2004, 18:46

Flower, tie ti-a scapat exact esenta post-ului meu... copii au un mod aparte de a spune niste lucruri pe care le fac adultii... in cazul asta fetita aceea a observat o "tactica" de folosit cu motanul... eu am zis ca din pacate treaba asta se intampla si intre doi adulti... te-ai prins? Citeste mai cu atentie data viitoare.

flower

flower

Geo

07 Sep 2004, 18:46

Ti-a scapat un amanunt esential: copilul despre care se discuta era o [b] fetita[/b]...doamne, ce de mititele ne dezvoltam niste "planuri de bataie" pt. viata...:D

geo

geo

07 Sep 2004, 18:46

Tragi-comic dar adevarat... Pacat ca in viata de zi cu zi, intre doi adulti, se intampla asa ceva...
Copii au un mod aparte de a spune niste lucruri :D

wellness

wellness

Copii spun lucruri traznite!

07 Sep 2004, 18:46

Stiti ce mi-a zis fiica-mea de 9 ani jucandu-se cu motanul bunicii?

"Mami, eu stiu ce fac, ma prefac, ca nu-l bag in seama pe Miti si sa vezi cum vine la mine si se vrea mangaiat. Atunci cand sunt doi, unul nu-l baga in seama pe celalalt si cel de-al doilea vine sa se linguseasca. De ce sa fiu eu nebagata in seama si sa doresc sa ma joc cu el, mai bine ma prefac eu ca nu-l bag in seama si el e dragut cu mine!"
:p