Departe de casa

by: ioana_v
Cat de greu e sa treci peste toate acele momente de dor, tristete, gol interior cand nu poti sa fii alaturi de cei dragi?Si mai ales in preajma sarbatorilor...
Ma bucur ca va am pe voi www.ele.ro.Va multumesc pentru existenta voastra!
 

yomma

yomma

multumesc pentru binete

12 Mar 2007, 23:34

Cred ca tu esti prin SUA ca am mai citit de tine prin forum si parca asa spuneai (?)... Si din câte simt, de la distanta, diferenta este si mai mare între "lumea noua" si RO.
Eu sunt în Franta, nu-i asa diferit cultural. M-am adaptat dar radacinile ma ademenesc acasa ... Si nu numai radacinile, ci si tentatia de a o lua de la început ... Pare excitant ce se petrece în RO acum, când UE este în criza... Bilantul vazut din Franta nu este tocmai încurajator. SUA pare si mai si!
Dar Viata are cursul ei si, oriunde am fi, mergem înainte !
Cu bine,
Yomma

ioana_v

ioana_v

buna yomma

08 Mar 2007, 17:59

aici iti dau dreptate...si eu am trimis un articol dar degeaba..cred ca trebuie sa implineasca anumite conditii...nu stiu...
cat despre intoarcere...ma bucur enorm pentru tine ca te intorci..si noi, daca ma iau dupa spuse, trebuia de unan sa fim acasa...dar uite ca nu s-a intamplat!...si inca mai avem de stat ....asta e...pentru viitorul nostru tragem..
ma bcur ca nu sunt singura pe aici...

yomma

yomma

si eu sunt departe

07 Mar 2007, 11:31

Problema pe care o am acum este ca am publicat doua articole în "ele.ro" si nu a aparut nici unul ... Sunt un pic deceptionata si nu stiu daca acest site "mai traieste" sau nu ?

Daca este grea situatia de strain pe meleaguri straine, ..., atunci o solutie este reîntoarcerea !
Noi am decis sa revenim vara aceasta ACASA ! Un loc sub soare avem cu totii !
Pe curând,
Yomma