Cum scap de el?

by: nonette
Buna,

Am iesit cu un tip in oras pe care l-am cunoscut pe net. Nu mi-a palcut de el deloc. Acum insa nu reusesc sa mai scap de el. M-a condus pana in fata blocului prima oara si acum de multe ori primesc sms-uri sunt in fata la tine coboara. O data m-am intors din oras si el ma astepta in fata blocului. Ma sperie...

CUM SCAP DE EL?
 

nonette

nonette

:)

26 Mai 2009, 12:05

doamne dar ce n-am incercat sa fac. Deci m-am intalnit cu el i-am spus clar ca nu se poate, nu ne potrivim pe moment parea ca itnelege apoi cum ajungeam acasa ma suna, imi trimitea sms-uri non stop...ma facea in tto felul..nebuna , nesimtita, proasta...apoi daca ii raspundeam sa-i zic sa inceteze facea pe mieluselul la telefon.

eu chiar cred ca e nebun...:-S

pheideas

pheideas

pune un prieten sa raspunda

26 Mai 2009, 03:23

roaga un prieten sa raspunda la telefon si sa se dea drept sotul. da' vezi sa nu fii prin preajma, ca nu vei vrea sa asculti ce-i va spune. smile! pheideas.blogspot.com

alexandras

alexandras

:)

22 Mai 2009, 17:41

incearca sa-i explici clar si limpede ca nu v-a fi nimic intre voi. cu siguranta va intelege...cand nu merge nu merge ce poti s afaci?

viento

viento

Buna!

20 Mai 2009, 00:46

Incearca sa ii spui ca nu te intereseaza sa ai nimik cu el...Decat o simpla relatie de amicitie...Probabil va intelege...Daca il lasi asa,sa nu ii spui nimik,cum ar fi sa nu te mi "caue"atta(poate din educatie nu ii spui acest lucru)el isi poate face muuule iluzii...Ai grija de tine.Muult succes!