culorile neon - la mare cautare

by: sunshine84
este suficient sa arunci o privire prin magazine si vei observa culorile aprinse, neon, care pur si simplu te vor atrage instant (sau cel putin asa imi place sa cred), dar chiar si asa, parca tot nu as achizitiona haine in culori atat de aprinse, la anul ce voi face cu ele?
 

japonialove

japonialove

imi plac culorile neon

10 Iul 2012, 12:14

de obicei le port cand merg in club sau la plaja, sunt fun:)

mie imi plac

09 Iul 2012, 19:47

Cautand prin cutiile cu bijouri am gasit o pereche de cercei verde neon cumparati de la Miu Miu acum cativa ani, numai bine s-au potrivit cu o fustita noua cu dungi albe/negru si bata verde ... asa ca am cumparat cateva piese neon si o sa mai cumpar poate in august cand sunt reduceri mari la imbracaminte si accesorii de vara ... sunt sigura ca vor reveni la moda in cativa ani, asa ca le pastrez.

cociu_dina

cociu_dina

culorile neon

07 Iul 2012, 17:41

Din pacate cred ca este un trend de sezon, nu stiu daca se vor purta si la anul. Imi plac foarte mult, mai ales ca vara este anotimpul culorilor. Sunt destul de indraznete, iar in combinatii reusite se pot purta si dupa ce trece "valul lor de admiratie".

wonderland

wonderland

culorile neon

06 Iul 2012, 09:22

imi plac intr-o oarecare masura, daca ar fi sa-mi cumpar le-as purta si la anul, si peste doi ani, chiar daca se va schimba moda voi gasi eu o modalitate sa le combin:)